Domů » Články » Spuštění webových stránek - květen 2010

Spuštění webových stránek - květen 2010

K vytvoření webových stránek jsem se rozhodl z několika důvodů. První asi byly dotazy kamarádů, kdeže mohou fotky vidět v případě, že bydlí na druhé straně republiky. Dalším důvodem byla možnost prezentovat své fotky a podělit se o ně s ostatními fotonadšenci. Navíc je považuji za vhodný způsob komunikace.

Za první krůčky v přírodě s fotoaparátem v ruce a za informace, co a jak, bych rád poděkoval Václavovi Šilhovi, se kterým jsme trávili nádherné dny v deltě Okavanga, všem kolegům a lektorům z WS pořádaného manželi Kuchyňkovými a ostatně všem, se kterými jsem kdy vyrazil fotit nebo jen tak pozorovat přírodu v Čechách nebo v zahraničí. A taky Honzovi Hromádkovi, jehož výpravy mne opětovně nakoply, abych začal cestovat za zvířaty. Všem kamarádům, přátelům a rodině, která mi mé nápady trpí a které nutím poslouchat, jak to kde bylo nááádherné a úúúžasné.

Za tvorbu kostry stránek a rady pak musím poděkovat Jirkovi Funiokovi (navštivte stránky http://photo.funiok.com - on bude mít radost :-)) i za jeho hecování, abych co nejvíce fotil.

Díky patří také všem průvodcům a trekerům, kteří mne provázeli a ještě budou provázet, jako byl v Keni Ámos, v Botswaně Jacob a Spencer, oba Janosové v Maďarsku, Josele ze Španělska, Deef z jihoafrického Timbavatti a Edie, který nás prováděl Ugandou.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace