Domů » Články » Tenerife - Loro park

Tenerife - Loro park

Na Teneriffe jsem se vrátil již potřetí, a musím říci, že si to vždy užívám. Tentokrát o to více, že jsem měl sebou malého Fíka, který tak poprvé viděl moře a pro něj zatím největší pískoviště života. Náležitě obojího využil.

Já jsem si chtěl zase užít ten fakt, že poprvé jsem bydleli na severu. Jih je přísně turistický, na severu jsou i místní, a taky slavný loro Park. Instituce zabývající se primárně chovem a odchovem papoušků, a to i velmi raritních. Za těch pár let se sice změnila a přítomnost delfínů a kosatek je tak trochu cirkus, který moc nemusím. Faktem je, že každý druhý den chtěl Fík do "zúúú".

Pro fotografy je Loro park někdy trochu obtížně uchopitelný, ale podmínky se zlepšují a velké průchozí voliéry simulují takřka přirozené podmínky pro spoustu druhů. Rádi se sem vrátíme a níže jen pár rychlých fotek. Také dvě s místními zvířátky, kterým bych se rád věnoval v příštích letech více.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace