Domů » Články » Výstava v Modrém hroznu

Výstava v Modrém hroznu

Od poloviny září do konce října (2010) jsou v galerii Modrý hrozen vystaveny naše fotografie pocházející převážně z Afriky. Chtěli bychom ještě jednou poděkovat všem návštěvníkům, především pak těm, kteří navštívili vernisáž k otevření výstavy a také majiteli galerie Luboši Egerovi, který poskytl jak prostory k vystavení fotek, tak zajistil ochutnávku afrických vín. Věříme, že jste si všichni užili pěkný večer a že Vás tato trochu pro zdejší prostory netypická disciplína wildlife fotografie nenudila.

Doufáme také, že se nám podaří pořídit v příštím roce pěkné fotografie zvířat na několika fotocestách, na které se intenzívně připravujeme ještě s několika fotografy. Rádi bychom fotili některé z nejvzácnějších zvířat na světě a tak připravujme cestu do španělských hor za vzácným rysem pardálovým a do Afriky za horskými gorilami. Držte nám palce a pokud se nějaké snímky podaří, rádi se s Vámi o ně opět podělíme.

Karel a Jan Bartíci

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace