Domů » Články » Plánované cesty na rok 2018 a 2019

Plánované cesty na rok 2018 a 2019

Na rok 2018 jsou již některé cesty rozpracovány, na některé již máme ubytování i letenky. Tento kratičký článek vznikl čistě pro to, že jsem si tento měsíc od minimálně 10 lidí vyslechl větu : "Bych s tebou jel, kdybych věděl, že tam a tam (Azory, JAR, Nusa Penida) pojedete. Takže jsem se rozhodl trochu tu popsat, co je naplánováno a co se v nejbližší ( 2 roky) době chystá.

První a již zcela "naplněná" je únorová akce do Jihoafrické části pouště Kalahari. Původně dvoučlenná naše soukromá akce zaujala dva další kamarády a tak jedeme ve čtyřech.

Další plánovaná akce se rýsuje na srpen až září letošního roku (cca 14 dní), jde o akci opět směřovanou do JARu. Tentokrát ovšem kombinace potápění a safari. Okruh by měl začínat v Durbanu, přes Aliwal shoal a Sodwanu (v jednání ji i mozambické Ponta da Ouro) do Krugerova parku. Tam bychom chtěli především projet jižní/známější část parku. Bydlet bychom měli v nám známých campech Biaymiti a Satara a rádi bychom alespoň dvě noci zůstali i v některé soukromé rezervaci. Zde je "přihlášeno" zatím 9 lidí. Pokud by jste někdo měl zájem jet s námi na tuto akci, dejte včas vědět. Konec března bude i definitivní termín pro účast.

Také navštívíme Finsko, opět za rosomáky a medvědy.

Na rok 2019 jsou zatím v jednání dvě akce. Klasické safari v Krugeru, na cca 10 dní, po campech Skukuza, Satara a některý menší camp ve střední části Krugerova parku. Současně dvě noci v některé soukromé rezervaci, která s Krugerem sousedí. Po dobrých zkušenostech patrně v oblasti Sabi Sand nebo Timbavati.Mrkneme i do severní části Dračích hor. Předpokládaný počet je 6-8 účastníků.

Poslední připravovanou věcí je potápění a focení v pro nás nové destinaci - Kostarice. Rádi bychom se potápěli na západním pobřeží. Potom bychom chtěli vybrat dvě lokality pro focení ptáků, hadů a dalších exotických zvířat.

Nejsme cestovní kancelář, proto s některými spolupracujeme tím stylem, že připravíme program, co kde chceme vidět, fotit, kam letět a cestovní kancelář - v 90% případů Stella travel převezme činnost s objednáváním, letenkami atd. Máme s tímto způsobem dobrou zkušenost.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace